Musikken spiller på Refshaleøen

Copenhell

Vi udlodder tredagsbilletter til dette års Copenhell festival på Refshaleøen.

 

Alt du skal gøre for at vinde er at finde Copenhell på vores hjemmeside og tilmelde dig konkurrencen.

 

Vinderen får direkte besked.

 

Kærlig hilsen

GOmeasure

Copenhell

COPENHELL er Danmarks største rock- og metalfestival, som siden begyndelsen i 2010 hvert år har samlet tusindvis af rock- og metalfans fra både ind- og udland i København. Refshaleøen danner rammerne om de tre dages helvede på jord, og de rå, industrielle omgivelser står som perfekt baggrund til det brutale decibel-bombardement fra COPENHELLs i alt tre scener.

COPENHELLs formål har altid været – og er fortsat – at skabe en festival, der hvert år præsenterer et interessant kvalitetsprogram for publikum, hvor der både kan opdages nyt og headbanges til udødelige klassikere. Derudover gøres der hvert år store anstrengelser for at give publikum en helt unik totaloplevelse fra det sekund, de går gennem helvedes porte. Festerne i ølteltet Biergarten er efterhånden legendariske, og på festivalpladsen bugner COPENHELL med underholdning, ond kunst, djævelske hangouts og forvreden metal – alt det, der ikke fås nogen andre steder.

Efter kun otte år på banen er COPENHELL allerede blevet en tradition for mange metalfans – også uden for landets grænser, hvor rygtet om tordenen fra nord spreder sig som en virus. På sigt skal COPENHELL være en af Nordeuropas førende metalfestivaler, og derfor laves COPENHELL også udelukkende af rock- og metalfans – til rock- og metalfans!

COPENHELL i 2018 bliver større og vildere end nogensinde før og spænder nu over hele fire dage med en helt ny warm-up-dag om onsdagen før de tre fulde festivaldage torsdag, fredag og lørdag. COPENHELL Camping åbner kl. 12:00, og herfra kan man senere på eftermiddagen deltage i warm-up på festivalpladsen, hvor Pandæmonium-scenen og Biergarten er åbne fra 16:00 til kl. 01:00. Bemærk, at der kun bliver sat et begrænset antal warm-up-billetter til salg!