Kontakt

GOmeasure Kontakt Information

Alle er velkommen hos os.

Vi har et bredt sortiment at test og måleudstyr, der dækker de fleste testbehov. I det tilfælde kunden har et behov vi ikke kan opfylde med vores eksisterende udvalg, så hjælper vi gerne med at fremskaffe det nødvendige. Selvom vi jævnligt opdaterer vores hjemmeside, så vil der altid være produkter der endnu ikke er nået derind. Vi anbefaler derfor altid at ringe til os eller skrive en mail, så kan vi hjælpe jer på bedste vis.

Udover salg at måleinstrumenter, antenner og EMC systemer, så tilbyder vi også håndtering af reparationer og kalibreringer hos den respektive leverandør af udstyret. Vores nye CRM system har et ticket system, så vi bedre kan holde styr på disse sager.

Vi tilbyder også attraktive leje og leasing løsninger, hvis ikke investeringsbudgettet kan klare opgaven.

Vi glæder os til at være jeres foretrukne test og måleudstyrs leverandør.

GOmeasure kontakt information GOmeasure contact information

Test & Måleudstyr udstyr

TS@GOmeasure.dk
Tommi Sørensen
31 33 14 75

PH@GOmeasure.dk
Peter Herbst
31 33 14 85

Broadcast og kabel TV udstyr

OM@GOmeasure.dk

Ole Malmbak har mange års erfaring med salg til radio & TV industrien. Hos GOmeasure har Ole ansvaret for vores kabel TV analysatorer fra VeEX. Arbejder du inden for radio eller TV distribution, så kontakt Ole.

Fiber, Ethernet, FTTx, eller DSL

MJ@GOmeasure.dk

Mikkel Johannsen er vores ekspert på Ethernet og fiber testudstyr. Om du arbejder med 100 Mbit eller 100 Gbit, om det er 850 nm eller 1650 nm, om du er NEM eller mobil operatør, så kontakt Mikkel for mere information omkring vores VeEX eller Anritsu løsninger.